Sprawniejsza obsługa klienta. Koniec z zawieruszonym zamówieniem, które zaginęło w czeluściach kuchni!
Od dziś każde zamówienie zostaje zapisywane przez kelnera na terminalu dotykowym i przesyłane do kucharza. Dzięki temu rozwiązaniu przy każdym zamówieniu oszczędzamy kilka minut, które przełożą się na czas dla kucharza na rozplanowanie pracy oraz dla kelnera na lepszą dbałość o komfort gości.
Cały magazyn “pod palcem”.
Poprzez wprowadzenie do systemu produktów i gramatury składników na porcję, podczas sprzedaży poszczególne ilości produktów zostaną odjęte z całkowitej puli magazynu. Dzięki temu możesz weryfikować nie tylko czy do każdego dania wykorzystywana jest odpowiednia ilość produktów, ale także kiedy złożyć kolejne zamówienie.
Możliwość weryfikacji wydajności i skuteczności pracowników.
Masz wrażenie, że Twój kierowca nie dobiera optymalnych tras do kursów? Kelnerzy spóźniają się do pracy? Mało tego! Wszyscy zgodnie twierdzą, że upominasz ich bezpodstawnie? Od dziś masz możliwość merytorycznego przedstawienia swoich racji.
Generowanie analiz.
Ile wykorzystano sera do pizzy? Jakie będą przychody i rozchody w nadchodzącym miesiącu? Czy ten kwartał był lepszy pod względem sprzedaży od poprzedniego? Jakie pozycje z menu cieszyły się największym powodzeniem? Teraz te informacje możesz mieć na wyciągnięcie ręki, bez spotkania z menedżerem lokalu czy też ślęczenia nad fakturami i wydrukami kasowymi.
Firma jest tam, gdzie Ty.
Leżysz na plaży podczas urlopu, stoisz w korku, odbierasz dzieci ze szkoły i zastanawiasz się, jaki ruch obecnie jest w Twojej restauracji? Nie musisz już gorączkowo dzwonić do pracowników. Wystarczy skorzystać z modułu menedżerskiego, a wszystkie dane będziesz mieć na bieżąco.
Właśnie teraz masz dobry pomysł na kampanię marketingową?
Chcesz nawiązać kontakt z klientami, ale nie wiesz jaki kanał komunikacji będzie dobry? Wyślij wiadomość do swoich klientów i poinformuj o nowej akcji happy hour dzięki modułowi SMS.
Możliwość przyjęcia większej ilości zamówień.
Przyjmujesz również zamówienia telefonicznie, ale klienci nie mogą się dodzwonić? Nie z dobrze dobranym systemem gastronomicznym! Wybierz opcję zamówień na stronie internetowej albo poprzez Automatyczny System Komunikatów Głosowych.
System dostosowujący się do Twoich potrzeb.
Nasze systemy gastronomiczne mają charakter modułowy, dzięki czemu sam decydujesz, czego w danym momencie chcesz i co jest niezbędne do tego, żeby Twoja gastronomia mogła działać sprawnie i odnieść sukces. Jeśli nadal nie jesteś pewien, czy jest to dobre rozwiązanie, możesz zacząć od najprostszej wersji – jedynie dla kelnerów i dla Ciebie, jako menedżera.
Imprezy zamknięte? – szybkie wyliczenie kosztu i zysku bez mrugnięcia okiem!
Klient jest zainteresowany rezerwacją lokalu na imprezę zamkniętą? Nie ma nic prostszego! Zapisujesz wszystkie podane przez niego informacje w systemie gastronomicznym, system prezentuje Ci najistotniejsze dla tego przedsięwzięcia dane, a Ty poprzez szybką i rzeczową odpowiedź zyskujesz wizerunek człowieka konkretnego i obeznanego w temacie.
Lepszy wizerunek Ciebie i Twojej firmy.
Posługując się systemem gastronomicznym optymalnie dostosowanym do potrzeb Twoich i pracowników wyzbywasz się nerwowej atmosfery, ponieważ system skraca czas wykonywania większości czynności. Ponadto, jeśli masz zastrzeżenia co do sumienności i uczciwości pracowników – dzięki systemowi szybko uzyskasz dowody. Dodatkowo Twoja firma, posiadając profesjonalny system dla gastronomii, zyskuje większy prestiż, a poprzez usprawnienie działań pracowników – szacunek i sympatię klientów.
Jeśli nadal wydaje Ci się, że te dziesięć punktów to jedynie sprytnie utkana pajęczyna słów marketingowca – przypomnij sobie stare powiedzenie: „Czas to pieniądz”.
Nasz system daje Ci więcej czasu na podejmowanie ważnych decyzji czy też prowadzenie równoległego biznesu. Od Ciebie zależy, czy przekształcisz to w istotną dla Ciebie wartość.
Komentarze są wyłączone.