Od jesieni warszawiacy cieszyć się mogą nową restauracją, serwującą kuchnię polską i mającą pomysł na jej współczesną interpretację!

Kulebiak z barszczem, schabowy z kością smażony na smalcu, gulasz z dzika, czy polska interpretacja burgera – kotlet mielony  z krokiecikami gryczanymi, oczarują wszystkich którzy cenią sobie polską kuchnię na poziomie restauracyjnym. Oprócz wspomnianych delicji goście raestauracyjni mogą skosztować tak zapomnianych a przecież związanych z polską kulturą podpłomyków, wypiekanych na miejscu, przed podaniem i szczodrze obsypanych dodatkami.

Polska kuchnia nie może obyć się bez kieliszka czegoś mocniejszego. Również i o to zadbali pomysłodawcy Innego Wymiaru, tworząc unikatową kartę drinków o bardzo zawadiackich nazwach, takich jak: Absztyfikant, Fircyk, Elegant. Nie są to jedynie puste hasła, ponieważ drinki rzeczywiście uwodzą ciekawymi kompozycjami składającymi się z: rokitnika, wódki herbacianej, tymianku, czy kremu cytrynowego.

Inny Wymiar jednak nie odnosi się wyłącznie do karty ale również do interesującego, eleganckiego wystroju. Należy także dodać, że restauracja kieruje swoją ofertę zarówno do rodzin z dziećmi jak i do amatorów lunchów i śniadań na mieście, dla których mają bardzo interesującą i konkurencyjną ofertę.

 

Inny_Wymiar_Warszawa_Restauracja_Nowości_portl_gastronomii

 

Ocena Artykułu
Twoja ocena
[Głosów: 0 Ocena: 0]